Udlejningsbilen skal fyldes op med proviant inden turen går ud på de amerikanske landeveje - her er en anbefaling til ting som er gode at have med fra day one.

Anbefalingen er at starte i et af de store supermarkeder som Walmart eller SaveOn og kig efter dette:

  • Et Rand McNally Road Atlas – vejkortet over USA (og en god souvenir når man kommer hjem). Deres kortfunktion her http://maps.randmcnally.com/ kan også være god til planlægningen hjemmefra.
  • Solskærm til foruden i bilen (som under alle omstændigheder varm i solen på kort tid). Fold solskærmen ud inden man forlader bilen - det hjælper mere end man regner med - selv når man er væk på lange vandreture.
  • Solcreme med høj faktor – de koster 5$ for store tuber (en favorit var Equate fra Walmart - de fedtede ikke og man bliver ikke hvid af dem).
  • Køletaske til turen i bilen - vælg en mindre og ”blød” model som kan foldes eller pakkes sammen og evt. tages med i kufferten. På moteller kan man ofte gratis (eller snige sig til det) tage små bøtter med is – det er dog ikke velset at fylde de større køletasker/kasser - ”icechests”.
  • En rejseelkoger (0,5 liters) som kan køre på 110/220volt (husk adapter) + frysetørret kaffe. Det er rart når man vågner på motel (specielt de første dage med jetlag), og ikke lige er klar til den tynde amerikanske kaffe.

God tur!